ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Рятувальники знайшли грибника, котрий заблукав у Карпатах ще 29 вересня

    28 березня 2024 четвер
    81 переглядів
    МНС в Івано-Франківській області повідомляє

    29 вересня о 19:45 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в лісовому масиві поблизу с. Гута Богородчанського району заблукав житель с. Радча Тисменицького району, 1961 р.н.

    Мешканець разом з групою товаришів (5 чоловік) пішов збирати гриби та не повернувся у визначений час до автомобіля.

    Пошуково-рятувальними групами було обстежено лісові масиви в урочищах Лисець, Шетри, Мала Лопушка, Підклива, Журавна, Межирики поблизу с. Гута Богородчанського району.

    До пошуків було залучено 105 осіб та 7 одиниць техніки, в тому числі від У ДСНС в області 47 чоловік та 5 одиниць техніки, 14 гірських рятувальників та 3 одиниці техніки гірничої пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення, 4 чоловіки, 4 собаки та 1 одиниця техніки кінологічного відділення області, 28 чоловік та 1 одиниця техніки Богородчанського районного відділу У ДСНС, 20 чоловік та 1 одиниця техніки правоохоронних органів, 15 чоловік, 3 собаки та 1 одиниця техніки лісників ДО «Резиденція «Синьогора», 8 єгерів та 15 чоловік місцевого населення.

    2 жовтня близько 16:00 рятувальники Івано-Франківського пошуково-рятувального відділення гірничої пошуково-рятувальної частини та кінологічного відділення області в районі гори Буревка знайшли потерпілого грибника у важкому стані.

    Потерпілому надали допомогу, зігріли та на ношах знесли його до автомобіля швидкої медичної допомоги, яким було направлено в Богородчанську центральну районну лікарню. З діагнозом переохолодження організму, інсультний стан, потерпілий госпіталізований в реанімаційне відділення, стан важкий.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору