ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті вибори охоронятимуть прикордонники та нацгвардійці

    29 березня 2024 п'ятниця
    71 переглядів
    Закарпатська міліція готується до виборів.

    Українська міліція готується до виборів. Проте, силами однієї міліції забезпечити спокійне голосування не вдастся.

    Вже з 14 жовтня правоохоронці збираються перейти у спеціальний посилений режим роботи, особливо у місцях проведення агітацій та виборчих дільниць, передає ТСН.
    Під час самих виборів за безпекою на дільницях стежитимуть щонайменше по два правоохоронця. Щоби забепечити усі виборчі дільниці потрібно понад 80 тисяч персоналу. Тож для цього залучатимуть як міліцію, так і прикордонників, національну гвардію і навіть курсантів МВС.
    "Можливе і загострення ситуації, як мало місце нещодавно в Одесі", - заявив радник міністра внутрішніх справ Іван Стойко.
    Якщо ж ситуація справді буде загострюватись – задіють додаткові резерви, які вже сформовані. Особлива увага буде до виборчого процесу у підконтрольних українській владі районах Донецької та Луганської областей. Там за дотриманням правопорядку наглядатимуть спецбатальйони. Ще силовики нагадали виборцям, що брати пайки від кандидатів – протизаконно. Це карається двома роками тюрми або щонайменше 5-тисячним штрафом.
    Нагадаємо, що раніще губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль подав звернення до УМВС Закарпаття про спроби підкупу виборців на Берегівщині.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору