ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Два легковики зіткнулися сьогодні вночі на Закарпатті - є жертви

    19 квітня 2024 п'ятниця
    77 переглядів
    На Іршавщині в ДТП постраждало четверо односельців.

    Водій та троє пасажирів «Жигулів» потрапили до лікарні.

    Сьогодні вночі в с. Білки сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля «Вольво» та автомобіля «ВАЗ - 2106». Водій, а також троє пасажирів «ВАЗ» від отриманих травм потрапили до травматологічного відділення Іршавської РЛ.
    Вночі, близько 02.30 годин, до чергового Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги, про те, що в с. Білки по вулиці Кротона трапилася ДТП за участю двох автомобілів з потерпілими.
    Виїздом слідчо-оперативної групи та проведеною перевіркою було встановлено, що в с. Білки 43 річний водій автомобіля «Вольво», мешканець м. Іршава, рухаючись в напрямку с. Імстичево, не впорався з керуванням і допустив зіткненням з автомобілем «ВАЗ – 2106».
    Внаслідок зіткнення 26 річна жителька с. Білки, водій автомобіля «ВАЗ-2106», а також троє пасажирів-односельців цього авто від отриманих тілесних ушкоджень потрапили до травматологічного відділення Іршавської районної лікарні.
    За фактом дорожньо-транспортної пригоди проводиться перевірка. Обидва автомобілі доставлено на штрафмайданчик ВДАІ Іршавського РВ УМВС. У водіїв взято кров на вміст алкоголю.
    УДАІ УМВС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору