ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді відбувся публічний форум "Стеж за грошима"

    28 березня 2024 четвер
    67 переглядів
    Координатор кампанії Юлія Дуб

    Сьогодні, 17-го вересня, в Ужгороді відбувся публічний форум "Стеж за грошима". Захід проходить у рамках всеукраїнської кампанії руху Чесно та ГО "Активна Громада" та охоплює 25 міст.

    Метою заходу є намагання привернути увагу до проблеми чесних місцевих виборів в Ужгороді. Зокрема залучити виборців до моніторингу за прозорою виборчою кампанією, наприклад, за витратами на виборчу рекламу.

    На форумі всі присутні у режимі відкритої дискусії могли запропонувати та обговорити потенційні механізми та способи, які в рамках кампанії, можуть допомогти відслідковувати прозорість фінансування партій та кандидатів.

    Координатор кампанії Юлія Дуб, відзначила, що у підсумку представникам партій та кандидатам на посаду міського голови запропонують підписати Декларацію відповідальності, яка буде публічним зобов'язанням провести чесну і прозору виборчу кампанію.

    Також кандидатам та представникам партій запропонують вчасно оприлюднювати декларації про свої доходи та відзвітувати перед громадськістю щодо виборчих витрат партій після виборів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору