ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські рятувальники зустрілися з представниками мас-медіа

    26 квітня 2024 п'ятниця
    29 переглядів
    Минулоріч в області зареєстровано 1 697 пожеж

    Сьогодні, 11 вересня в управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій керівництво цієї структури зустрілося з представниками мас-медіа.

    Начальник управління ДСНС в Закарпатській області Роман Гудак розповів присутнім про діяльність підрозділу за 8 місяців поточного року. Цьогоріч вогнеборцям вистачало роботи.

    За 8 місяців на території нашої області виникли три надзвичайні ситуації:пожежа у с. Нижній Бистрий, де загинуло троє людей, виявлення несанкціонованої врізки у нафтопровід поблизу смт Великий Березний та НП в с. Березники на Свалявщині, де перекинулася вантажівка, в якій знаходилося 39 людей, з яких один загинув. Минулоріч була лише одна надзвичайна ситуація.

    На водних об’єктах області цьогоріч загинуло 35 людей, що вдвічі більше ніж за минулий рік (16). Протягом звітного періоду на Закарпатті знайшли цілий арсенал: 553 одиниці вибухонебезпечних предметів. Зважаючи, що цього літа була надзвичайна спека, за словами очільника був 4 клас пожежної небезпеки. Загорань сухої трави, на який виїжджали вогнеборці, виявилося аж 1041 випадок. Так, на Хустщині після пожежі в полі знайшли обгоріле тіло чоловіка. Значно більше цього року горіло й автомашин. Якщо минулоріч вогняний «півень» понівечив 47 автомобілів, що за аналогічний період цього року вже 95. Левова частка цих НП припадає на Ужгород та Ужгородський район, де згорів 41 автомобіль.

    Минулоріч в області зареєстровано 1 697 пожеж, у яких загинуло 20 чоловік, стільки і травмованих.

    Начальник та його заступники відповіли на запитання журналістів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору