ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жителі Ужгорода бурхливо обговорюють статки мера міста (ВІДЕО)

    19 квітня 2024 п'ятниця
    86 переглядів
    Місцеві жителі вимагають справедливості

    Декларація родини мера Ужгорода Віктора Погорєлова зросла в 50 разів, сам же мер збільшив прибутки більше, ніж до двохсот тисяч. Місцеві жителі вимагають справедливості.



    Система народного контролю «Слово і Діло» опублікувала інфографіку змін декларацій мерів України. Підсумкова інфографіка, яка зафіксувала, як збільшилися прибутки родини мера Погорєлова і його самого, здивувала ужгородців.


    Виявилося, що сім’я ужгородського міського голови за роки його каденції підняла свої статки з 81 тисячі до чотирьох мільйонів, тобто помножила на п’ятдесят.




    Такі дані обурили міських жителів, адже прибуток середньостатистичного жителя Закарпаття складає трохи більше трьох тисяч на місяць. У той час, родина Погорєлова за роки його керування містом обзавелася новими земельними ділянками та квартирою, а також придбала Mersedes Benc S500 2008 року випуску. Додамо, що б/у цей автомобіль коштує близько мільйону гривень (така вартість виставлена на авто з пробігом більше ста тисяч кілометрів).


    Журналісти інтернет-телебачення RegionTV поспілкувалися з місцевими жителями, які здебільшого вимагають справедливості. Найбільш характерні відповіді, озвучені ужгородцями, – дивіться у відео.




    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору