ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Замість покарання – підвищення

    29 березня 2024 п'ятниця
    33 переглядів
    Контрабанда

    Боротьба із контрабандою, про яку нині влада активно інформує українське суспільство, – насправді бутафорія. Прикладом цього є звільнення очільника Закарпатської міліції після інциденту в Мукачевому. За словами нардепа Юрія Левченка, його не просто не покарали, а й узалі підвищили. Про це сьогодні йшлося під час ефіру на Українському радіо у програмі «Тема: Країна».

    Юрій Левченко наголосив, що зараз рано говорити про початок реальної боротьби з контрабандою, бо декларації – це одне, а результати – зовсім інше. Парламентар акцентував увагу на подіях у Мукачевому і відзначив, що попри декларації фактично нікого не покарано.

    «Що відбулося із чиновниками Закарпаття? Розповідали, що будуть покарані усі. Але це насправді не так. Як приклад, колишній очільник Закарпатської міліції Сергій Шаранич, що з ним сталося: його звільнили, він зараз в СІЗО сидить, чи може він на пенсії? Ні, його призначили першим заступником керівника одного з департаментів Міністерства внутрішніх справ. Він фактично пішов на підвищення. Якщо це називається боротьба з контрабандою, то не зрозуміло, що таке узагалі відсутність боротьби із цією проблемою», – підкреслив Левченко.

    Крім того, парламентар додав, що з грудня минулого року в країні вибудована повна вертикаль влади однієї групи – свій Президент, Кабмін, Генпрокурор, голова СБУ та Конституційна більшість: «Мені не зрозуміло, що їм усім заважало боротися увесь цей час з контрабандою. Вважаю, передчасно говорити про те, що розпочалася реальна боротьба, бо треба дочекатися бодай якихось результатів».
    Що чекатиме на Закарпаття - невідомо. Сподіватимемось на краще.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору