ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

4 гривні за проїзд в маршрутці рекомендуватиме Ужгородському міськвиконому комісія з розгляду тарифів на перевезення пасажирів в міському транспорті

    29 березня 2024 п'ятниця
    63 переглядів
    Петро Бобик запропонував суму за перевезення одного пасажира 4 грн

    Ціну 4 гривні за перевезення одного пасажира в міському маршрутному транспорті рекомендуватиме Ужгородському міськвиконому комісія з розгляду тарифів на перевезення пасажирів в міському транспорті.

    Як повідомили у міській раді, на засіданні комісії були присутні перевізники, начальники профільних відділів міськвиконкому та громадські активісти.
    Як зазначив заступник міського голови Володимир Фленько, головна задача сьогоднішнього зібрання – вислухати комісію, визначитися та рекомендувати узгоджену суму грошей за перевезення одного пасажира у маршрутному таксі для розгляду на засіданні виконкому.
    Під час діалогу думки присутніх розділилися. Начальник транспортного відділу Петро Бобик запропонував суму за перевезення одного пасажира 4 грн. Він наголосив, що альтернативи сьогоднішнім перевізникам наразі немає. "Найпростіший автобус "Рута" коштує від 550 тис. грн., плюс утримання та ремонт транспорту, потрібно розуміти, яка велика сума необхідна для того, щоб здійснювати перевезення пасажирів", – пояснив Петро Бобик.
    Начальник управління праці та соціального захисту населення Андріана Сушко та начальник відділу з питань тарифів Людмила Катинська зійшлися в думці, що згідно з розрахунками рентабельність тарифу є на межі 3,50 грн. Також необхідно враховувати, що в місті є верстви населення, котрим ціна 4 грн. буде зависока, тому відразу встановлювати таку високу планку не можна, відзначила Людмила Катинська.
    Громадський активіст Микола Пастухов, котрий також є членом цієї комісії зауважив, що на даний момент є багато скарг мешканців міста на комфорт, а точніше його відсутність під час поїздок у маршрутному таксі. Вислухавши членів комісії, голова комісії поставив на голосування дві пропозиції. Перша – рекомендувати за проїзд однієї людини в маршрутному таксі 3,5 грн., за неї проголосували 3 члени комісії. Друга пропозиція – 4 грн., за неї проголосувало 7 членів комісії, включно із громадським активістом.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору