ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Боротьбу з шкідливими рослинами розпочали на Іршавщині

    28 березня 2024 четвер
    51 переглядів
    На боротьбу з шкідливими рослинами було виділено кошти

    Відбулося чергове засідання районної комісії з координації заходів щодо локалізації та ліквідації осередків карантинного бур’яну – амброзії полинолистої та багаторічної рослини – борщівника Сосновського. Засідання провів голова комісії - т.в.о. голови райдержадміністрації Іван Мошкола.

    Під час засідання проаналізовано хід виконання в районі заходів по боротьбі із амброзією полинолистою та борщівником Сосновського та розглянуто питання щодо розподілу коштів, виділених з районного бюджету на фінансування Програми боротьби із амброзією полинолистою в районі на 2015 рік.
    За результатами проведення засідання районною комісією з координації заходів щодо локалізації та ліквідації осередків карантинного бур’яну – амброзії полинолистої та багаторічної рослини – борщівника Сосновського було вирішено розподілити кошти наступним чином: 8 тис. грн. виділити КП “Тепло-Місто” та 2 тис. грн. – філії “Іршавський райавтодор”. Такий розподіл ресурсів повинен забезпечити найбільш оптимальну боротьбу з шкідливими рослинами.

    Крім того, на даний час в районі продовжується робота спільно із місцевими радами щодо забезпечення ефективного виконання плану заходів щодо локалізації та ліквідації осередків карантинного бур’яну – амброзії полинолистої та багаторічної рослини – борщівника Сосновського, що затверджений розпорядженням голови райдержадміністрації від 18.05.2015 № 136 “Про заходи щодо локалізації та ліквідації осередків карантинного бур’яну – амброзії полинолистої та багаторічної рослини – борщівника Сосновського, а також створення районної комісії з координації їх здійснення”.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости