ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгород завітає європейський цирк на воді "Рів'єра" (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    27 переглядів
    Унікальний цирк на воді розважатиме діток з малозабезпечених сімей та сиріт.

    В розважальній програмі, яка триває 2,5 години, серед іншого, виступи крокодилів, єнотів, пітонів, мавпочок, поні та інших тварин, номери з лазерним та фаєр-шоу, польоти повітряних гімнастів.

    Оскільки керівництво та колектив цирку активно займаються благочинністю, в Ужгороді до перегляду також будуть залучені діти-сироти і ті, що належать до категорії "соціально незахищені". Списки, за допомогою відповідних структурних підрозділів Ужгородської міської ради, уже складені.
    За словами адміністратора цирку Олександра Кармазіна, цирк на воді "Рів'єра" приїхав на Закарпаття вперше, а тому команда з ще більшою відповідальністю та натхненням готується до прем'єри. "Наша основна аудиторія – діти. Для нас справжня винагорода і визнання – їхні сяючі очі. Сьогодні, коли країна опинилася в такій надзвичайно складній ситуації, коли на екранах телевізорів – негатив, розруха, війна, – ми працюємо з особливим запалом, даруючи їм позитивні емоції і усмішки. Це – наша місія, яку ми старанно виконуватимемо завжди", – зазначив Олександр Кармазін.
    Цирк на воді "Рів'єра" завітає в Ужгород з 25 червня по 5 липня і розташовуватиметься біля супермаркету "Дастор" (на території ковзанки "IceLand").
    Довідка: "Рів'єра" – по-справжньому сімейний цирк, створений артистами сім'ї Шекера у листопаді 2008 року. Артисти цієї династії понад 30 років успішно гастролювали в цирках Туреччини, Америки, Німеччини, Іспанії, Китаю, Польщі і приймали участь у міжнародних фестивалях. Саме цей досвід допоміг родині Шекера створити власний цирк-шапіто. З травня 2011 року цирк розпочав роботу на воді. На сьогодні гастролі успішно проходять не тільки в Україні, а й у країнах Європи. Щороку "Рів'єра" показує понад 320 вистав для 250 тисяч глядачів.
    Агентство комунікацій ПАЗЛ
    0_k__422584376-1.jpg
    0_k__422584376-2.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору