ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Скандал у Тарнівцях (ВІДЕО)

    29 березня 2024 п'ятниця
    54 переглядів
    У Тарнівцях чоловік голови села обкладав активістів матюками

    "На, йоб'тє, сасі" – такими словами чоловік сільського голови села Тарнівці, що на Ужгородщині, на камеру спілкувався з громадськими активістами, з-поміж яких і учасники АТО, коли ті приїхали привернути увагу громадськості села до громадських слухань, що мали відбутися наступного дня.

    До громадських активістів звернулася жителька села Тарнівці, що в Ужгородському районі, на самому прикордонні. Справа в тому що у п’ятницю, відбудуться громадські слухання, де розглянуться питання переводу цільового призначення чергової земельної ділянки. А голова сільради Тарнівців Котлар Марія Золтанівна, за чутками, вже фігурує в справі із земельними махінаціями в прокуратурі, повідомляє Chyn.info.


    Активісти, серед яких і учасники АТО, здійснювали інформування населення в Тарнівцях про громадські слухання і корупцію в сільраді, яка переходить всі розумні межі. Зокрема розклеювали запрошення з закликом відвідати громадські слухання і припинити дерибан землі.


    Це неабияк рознервувало саму голову, її чоловіка та окремих місцевих депутатів, які в діях активістів побачили кримінал. Після "бесіди" з використанням ненормативної лексики і аналогічних жестів, активісти викликали міліцію, аби написати заяву про образу честі та гідності.


    Натомість, погрожуючи активістам, представникам місцевої влади з якогось дива викликали на місце прикордонників та працівника СБУ (принаймні, чоловік, що приїхав за їх дзвінком, відрекомендував себе саме так).Тому в активістів виникли закономірні питання: чому з прикордонного посту з автоматами і по формі, за особистим дзвінком голови, покидаючи місце несення служби, прибуває прикордонний загін та чому працівник СБУ на приватне прохання приїжджає "кришувати" голову сільради?


    "Виходячи з неадекватної ситуації, природніми є підозри щодо ймовірного існування у тарнівцях злочинного угруповання за участі прикордонників, працівників СБУ та місцевого самоврядування – депутатів і голови села", – йдеться на сайті.


    Щодо працівників міліції, які прибули на місце інциденту, то до них притензії відсутні – вони виявились адекватними, швидко зорієнтувалося в ситуації і складу злочину в діях активістів не виявили.


    З цитат, які демонструють рівень влади села Тарнівці: "Ліпше би під мадярами були”, “На йоб'тє, сасі", "Була 10 років і буду дальше", "Це моя територія", “Утця в тебе ниє – от**ярили би тебе по жопі" та інші.


    Детальніше – у відеосюжеті з місця події.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору