ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді працівники ДАІ і журналісти виявляли порушників ПДР (ФОТО)

    25 квітня 2024 четвер
    100 переглядів
    ДАІ Закарпаття повідомляє...

    9 червня в Ужгороді відбувся спільний рейд журналістів та працівників ДАІ. Лише за 40 хвилин рейду на площах Петефі та Дружби Народів виявили 6 порушників.

    Протягом рейду з журналістами працівники ДАІ склали 6 протоколів за ст.122 ч.1 КУпАП (Порушення правил зупинки чи стоянки), два з яких - за порушення вимог дорожніх знаків.
    Зазвичай на складання адмінпротоколу в інспектора йде чимало часу, адже водії-порушники обурюються діями працівників ДАІ. Однак тепер, завдяки присутності журналістів, все відбувалося менш як 10 хвилин.
    Площа Петефі в Ужгороді – одне з найбільш проблемних місць у плані паркування машин. Навіть штрафи не служать уроком для водіїв-порушників. Часто вже наступного дня «даішники» виявляють на тому ж місці вчорашніх порушників… Не допомагає й патрулювання зранку – вже по обіді вся площа заставлена машинами…
    А на площі Дружби Народів водій автомобіля з іноземними номерами, припаркувавшись в забороненому місці, намагався втекти від учасників рейду. Його зупинили й оштрафували.
    Подібні спільні рейди проводитимуться в Ужгороді й надалі, запевняє керівництво Державтоінспекції області.
    УДАІ УМВС України в Закарпатській області.
    0_k__42258633-.jpg

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору