ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Пасажирський дизель-поїзд по той бік Карпат міг зійти з рейок

    20 квітня 2024 субота
    77 переглядів
    Працівники Львівської залізниці попередили катастрофу.

    У неділю, 17 травня, невідомі особи викрали 53 рейкові підкладки на 81 кілометрі перегону Радехів – Стоянів Львівської магістралі. На щастя, залізничники виявили розукомплектування колії об 11:20 год., адже на цій ділянці вже о 12:00 год. мав проїжджати дизель-поїзд з пасажирами.

    «Зловмисники повністю розшили 50 метрів залізничного полотна. Фактично, ми відвернули схід пасажирського поїзда, а значить вберегли людські життя. Це складний випадок, його важко назвати розкраданням, ми прирівнюємо такі дії до диверсії», — зазначив начальник служби воєнізованої охорони Львівської залізниці Михайло Солодяк.
    Це вже не перший випадок крадіжок та розукомплектування верхньої будови колії на цьому перегоні: 6 травня зловмисники викрали 157 підкладок. Залізничники наголошують, що такі дії, окрім збитків залізниці, наражають на небезпеку життя людей та можуть мати катастрофічні наслідки. Такі, без перебільшення, диверсійні дії зловмисників несуть пряму загрозу як роботі залізничного транспорту, так і життю великої кількості людей. Матеріали про випадок залізничники передали до правоохоронних органів, а також залучили фахівців Служби безпеки України.
    Нагадаємо, від початку року на Львівській залізниці суттєво збільшилась кількість крадіжок технічних засобів. Так, у першому кварталі залізничники та правоохоронці зафіксували 85 випадків несанкціонованого втручання у роботу магістралі. Ріст кількості злочинів фіксують щомісяця: протягом січня поточного року на Львівській залізниці зареєстрували 14 випадків розкрадання майна, у березні – 20, а у квітні – уже 51.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    В такий час слідує за графіком приміський потяг міжобласного сполучення Ківерці-Луцьк-Сапіжанка