ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Особливості мобілізації по-закарпатськи!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    81 переглядів
    Закарпаття. Пасажирам автобусів вручають повістки законно?

    Т.в.о. військового комісара Закарпатської областіі вважає законною роздачу повісток пасажирам прямо в автобусі.

    Цікавий випадок, який чудово демонструє труднощі процесу мобілізації на Закарпатті, сьогодні під час брифінгу тимчасового виконувача обов’язків військового комісара Закарпатського обласного військового комісаріату оприлюднив журналіст телеканалу «Тиса-1» Роман Сов’як.
    Він розповів, що став свідком того, як у Рахівському районі на КПП у Діловому працівники військкомату разом із міліціонерами просто на дорозі вручали повістки чоловікам, які їхали у рейсовому автобусі. Перед тим автобус, як це часто буває, для огляду зупинили прикордонники.
    Журналіст поцікавився, чи вважає військовий комісар законними такі методи роботи своїх підлеглих?
    «Рахую, що це законно, -- відповів Олег Вінницький. -- Такі заходи вживаються тому, що не працюють нормально (в плані мобілізації – Ред.) голови сільрад, керівники підприємств. Тому воєнком вживає такі заходи, які може, аби забезпечити виконання плану».
    Перед тим, нагадаємо Олег Вінницький, що керує обласним військкоматом 10 днів, назвав «украй незадовільною» роботу з мобілізації та призову, яка проходить в області, і повідомив, що міліція почала шукати закарпатців, що ухиляютсья від служби, і доставляти їх у військкомати.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Мочити цього підера треба! Най їде за перевал у сорочці з досок.

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Побзерайте лем на то то єбало вінницького гнуя,в нього й очі не дубрі в голові стоят,най звиздує вудсіть за перевал,а нєт то ми го вушмариме самі з коликом у гузиці