ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як зберегти дику природу Закарпаття? (ВІДЕО)

    24 квітня 2024 середа
    53 переглядів
    Чи відповідає природоохоронна галузь Закарпаття європейським стандартам?

    З метою сертифікації та дослідження природи Закарпаття, яка б відповідала євростандартам, до нашого краю приїхали аудити Європейської організації зі збереження дикої природи.


    Науковці зустрілися з головним лісничим області та з начальником департаменту екології, щоб обговорити деталі та головну мету візиту науковців на Закарпаття.


    У рамках угоди “Про співпрацю”, підписаній на одній з наукових конференцій, із Австрії на Закарпаття завітали представники Європейської організації із збереження дикої природи. За два тижні свого перебування на Закарпатті, науковці повинні зробити висновок: чи відповідає природоохоронна галузь Закарпаття європейським стандартам. Зараз для національного парку головне пройти сертифікацію незайманої природи. Це відкриває чималу перспективу не лише для Національного парку, а й для Закарпаття вцілому. Про перспективу проекту для Закарпаття висловився головний лісничий області – Михайло Липчей. Про висновки розповіли і представники європейської організації. Так, на зустрічі науковцям провели коротку презентацію про теперішній стан природи в області та обговорили можливості його покращення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору