ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачеві обласна влада радилася про безпеку області

    25 квітня 2024 четвер
    70 переглядів
    У суботу в Мукачеві обласна влада радилася про безпеку Закарпатської області

    Голова Закарпатської ОДА Василь Губаль у суботу, 21 березня, провів зустріч з керівниками районів області та військовими з приводу питань, пов’язаних з безпекою краю та країни.

    На нараді були присутні й народний депутат України Віктор Балога, Мукачівський військовий комісар Ігор Гусєв, командир 128-ї бригади Сергій Шаптало, начальник Мукачівського військового шпиталю Ярема Бекер.

    Учасники зібрання обговорили будівництво фортифікаційних споруд, які потрібні для зміцнення оборони держави, й спорудженням яких опікуватимуться різні регіони краю, в тому числі і Закарпаття.

    А також – питання, пов’язані з цивільною обороною громадян, у тому числі тему об’єктів укриття, системи оповіщення, тощо, інформує прес-служба Закарпатської ОДА.

    Василь Губаль наголосив, що Україна має готуватися до важких випробувань, і сподіватися на зменшення активності ворога не доводиться.

    “Ми маємо бути цього свідомі та згуртуватися!”, – зазначив керівник Закарпаття. Чи не найбільша увага була приділена темі підтримки військових – від забезпечення лікування та оздоровлення і до виділення земельних ділянок, допомоги. До слова, в керівник краю ініціював створення в області єдиної системи забезпечення потреб вояків – учасників АТО, а також соцзахисту родин, і вона вже починає роботу у форматі проекту “Прямий контакт”.

    Відтак Василь Губаль звернувся до представників влади та відповідальних осіб з вимогою не чекати звернень, а самим прямувати до людей, цікавитися їх проблемами та щиро прагнути їх вирішити й діяти для цього ефективно.

    Користуючись нагодою, голова ОДА акцентував і на питаннях, так би мовити, “другого фронту” – зокрема, переходу на альтернативне опалення, наслідком чого є економія й відмова від газу, розповів про заходи цієї програми, що активно втілюється, й закликав представників районів бути активними в цих справах.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору