ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хочуть підняти ціну на маршрутку? А ви просто перестаньте їздити!

    28 березня 2024 четвер
    33 переглядів
    Ужгород. Треба вам ті всі емоції, які є у маршрутці?

    Можна багато для себе відкрити...

    Прокидайтеся раніше — насправді, до цього дуже легко звикнути, це надто корисно, відчуття, що день довший, є легкість, а також можна вранці кілька хвилинок виділити для себе.
    Ходіть пішки. Народ, це ж маленьке місто! У мене є знайомі і друзі, які пішки піднімаються на БАМ, ходять з району у центр, з Радванки на Загорську... І нічо, стрункі досить, багато встигають.
    Відкладіть ті всі гроші на щось потрібніше, суттєвіше, зробіть подарунок близьким.
    Порахуйте скільки часу витрачаєте на те, аби дістатися зупинки, дочекатися маршрутки, доїхати з цими заторами і зупинками, дістатися від зупинки до роботи... Пам’ятаю, я з БАМу швидше доходила на проспект, ніж на маршрутці.
    Відчувайте свіжість, дихайте, прислухайтеся до себе. У маршрутці, де задуха, брудно, багато знервованих людей ви це все втрачаєте. Ви виходили з дому такими гарненькими, у гарній дяці, а вийшли трішки пом/ятими, даруйте... У мене після кожної поїздки у маршрутці відчуття, що я вийшла з потягу. Українського, звісно... Смайлик «frown»
    Треба вам ті всі емоції, які є у маршрутці? Якщо можна прогулятися з coffee to go, дихати свіжим повітрям, зустрічати знайомих... Скоро всі сядуть на веліки, ура!
    Ходьба дозволяє мислити інакше. Якщо ви регулярний пасажир, то спробуйте хоча би день ходити пішки, у вас відкриється новий погляд на речі. Та ідеї! Перевірено!
    Ну, і поважайте себе... Десь вичитала, що людина, яка поважає себе, не сідатиме у переповнену маршрутку. Так, в Україні це не можливо. Але ж у Європі можливо. То чому ми не можемо?
    Evelina Gurnitska, Фейсбук
    ЧИТАЙТЕ UA-REPORTER.COM НА ФЕЙСБУК

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору