ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородці змирилися з 3-ма гривнями за проїзд, змиряться і з 4,5 грн.? (ВІДЕО)

    23 квітня 2024 вівторок
    34 переглядів
    В Ужгороді хочуть на 50% підняти ціни на маршрутні перевезення.

    В ужгородській міській раді знову розглядають питання щодо підняття цін на маршрутні перевезення. З такою пропозицією звернулися міські перевізники, аргументують цінами на пальне, інфляцією і обслуговуванням автобусів, яке зараз як і все подорожчало.

    Ужгородці як не дивно реагують спокійно, кажуть змирилися з трьома гривнями за проїзд, звикнуть і до 4.50

    Ужгородські перевізники підняли питання щодо підвищення цін на маршрутні перевезення. Що до чого - наразі не відомо, каже Віктор Погорєлов, є пропозиція, тому тривають переговори, розрахунки. Щодо приблизної ціни, тотперевізники пропонують 4.50.

    Звичайно, така перспектива жителів міста не радує, та кажуть, - нічого дивного при такому рівні інфляції. Як не дивно, жителі, реагують доволі спокійно …ніби змирились. Розводять руками, кажуть – зросли ціни на пальне, обслуговування автобусів, тому і не дивуються. Хоча і нагадують перевізникам про обіцяне покращення якості. Ну а власне піднімати ціни, без громадських слухань, перевірки інспекції з тарифів, в мерії, обіцяють не будуть. Також розглядають перспективу підняття цін на окремих маршрутах.

    До слова, ще минулого тижня зросли мінімальні ціни в службах таксі. Якщо раніше проїзд коштував 18 грн., то сьогодні на кілька гривень дорожче.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору