ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Школами Закарпаття "крокує" місячник пожежної безпеки (ВІДЕО)

    28 березня 2024 четвер
    58 переглядів
    Закарпатським дітям про пожежну безпеку.

    Оперативно-рятувальна служба Закарпаття спільно з Департаментом освіти і науки, Управлінням молоді та спорту Закарпатської облдержадміністрації ініціювали проведення в загальноосвітніх шкільних, дошкільних та позашкільних закладах області проведення місячника пожежної безпеки.

    Зокрема, 24 лютого представники групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області та Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Закарпатської області завітали в гості до школярів ЗОШ № № 15 та 16 міста Ужгорода.
    Спочатку перед учнями було порушено ряд важливих питань, які стосуються дотримання правил пожежної безпеки. Начальник циклу практичної підготовки обласних та міста Ужгорода курсів удосконалення керівних кадрів НМЦ ЦЗ та БЖД Закарпатської області Сергій Батрак провів лекцію на тему: «Будь обережний з вогнем». Далі дітям влаштували показ відеофільмів за темами: «Пожежа в кімнаті» та «Правила користування вогнегасником».

    Наступним виступив керівник групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області Сергій Шалаєнко. Спочатку рятувальник ознайомив присутніх з основними видами боєприпасів, які їм доводиться знешкоджувати на території Закарпатської області. Показав як виглядають гранати, мінометні міни, артснаряди, а також набої. Ознайомив з їхніми характеристиками та небезпекою, яку несе у собі їх застосування. Розповів про правила безпечної поведінки під час виявлення ВНП.
    Окремо присутнім наголосили на правилах поведінки під час виявлення підозрілих предметів у місцях масового скупчення людей та розказали про порядок дій в умовах виникнення терористичного акту.

    Управління ДСНС України у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору