ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Валерій Пацкан — родичам бійців 128 бригади: "Хлопці скоро будуть вдома!"

    20 квітня 2024 субота
    72 переглядів
    «Причин для паніки і хвилювань немає!»

    На своїй сторінці у Фейсбуці народний депутат України від Закарпаття Валерій Пацкан повідомив, у понеділок зранку колона закарпатських автобусів вирушить за земляками в Артемівськ:

    "Звертаюсь до родичів бійців 128 гірсько-піхотної бригади!
    До мене почала надходити інформація, нібито автобуси, що виїхали за військовослужбовцями, «застрягли» у Харкові. Нібито далі їх не пропускають і це свідчить про те, що хлопців не збираються відпускати на ротацію.

    З’ясовував це питання: причин для паніки і хвилювань нема. У ці хвилини колона закарпатських автобусів перебуває у самому Харкові. У них все добре. Чекають ще одну колону, яка їхатиме з Харкова. Зранку вирушать за хлопцями в Артемівськ. Щодо військових, то вони повинні передати техніку і зброю своїм побратимам. І тільки після цього буде видано наказ, і їх відправлять на ротацію.
    Ми з колегами по Верховній Раді, а особливо з тими, хто в ходить у депгрупу «Закарпаття», постійно слідкуємо за ситуацією, тримаємо зв’язок і з владою, і з військовим керівництвом. Тому можемо заявити стовідсотково, що хлопці скоро будуть вдома. Це підтвердив і командир 128-ої бригади Сергій Шаптало, з яким я щойно спілкувався. Він наголосив, що у випадку яких-небудь бодай незначних змін одразу повідомлятиме. Тож, тримаємо комунікацію", — написав Валерій Пацкан.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору