ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Українські військові у Дебальцеве відрізані від лінії постачання боєприпасами!

    20 квітня 2024 субота
    67 переглядів
    На Дебальцівському плацдармі наші бійці в оперативному оточенні.

    Але вони продовжують утримувати Дебальцівський плацдарм. Вони відбили атаки на саме Дебальцеве, а також атаки з боку Чорнухине.

    Про це повідомив Юрій Бутусов у Фейсбук.
    "Як повідомляють джерела "Цензор.Нет" з українських підрозділів, штурм російськими загонами Дебальцеве та ряду ключових опорних пунктів по периметру оборони 12-13 лютого відбитий", -написав він.
    "Однак наші війська на Дебальцівському плацдармі досі відрізані від лінії постачання. Прорватися в обидві сторони можуть тільки окремі машини. Противник прострілює дороги в напрямку м. Дебальцеве. Це оперативне оточення", - зазначив він.
    "Ситуація на плацдармі залишається вкрай небезпечною. У разі реального припинення вогню сьогодні до кінця доби, контроль Логвиново створює противнику можливість у будь-який момент повністю перекрити останні шляхи, по яких можна організувати постачання Дебальцівського плацдарму. Всі, хто витримує це бій під Дебальцеве у важких умовах, гідні нагороди. Але дуже багатьом довелося заплатити життям за те, що Україна зробила ще один крок до миру. Якщо б наші війська на плацдармі не витримали цей штурм, то мирна угода була б підписана зовсім на інших умовах і ціна була б дуже висока. Ви вистояли і довели всьому світу, що Україна здатна боротися і захищати себе", - пише Бутусов.
    "Сьогодні, 14 лютого інтенсивність артилерійських ударів по українських позиціях дещо знизилася. Російські загони продовжують атаки та намагання знищити ряд опорних пунктів, але ці атаки вже не такі масовані. Супротивник атакує обережно, очевидно, втрати після чергового штурму серйозно підірвали бойовий дух. Загрози прориву і знищення плацдарму на даний момент немає. Дебальцеве утримується міцно", - додав він.

    Нагадаємо, саме в цьому районі утримують позиції і підрозділи 128-ї Закарпатської гірсько-піхотної бригади.
    - See more at: http://uzhgorod.net.ua/news/74591#sthash.noyj0sfs.dpuf

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Бутусов то є гуняк тупорилий ай страшний брехач,котрий лиже гузицю Яйценюхови ай Трупчинови,вун за п"ять копійок рідну матір продаст,його Цензор на днись май самий брехливий сайт