ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті розроблено стратегію розвитку до 2020 року

    29 березня 2024 п'ятниця
    59 переглядів
    Про Регіональну стратегію розвитку Закарпатської області до 2020 року

    На черговій сесії обласної ради народні обранці планують затвердити Регіональну стратегію розвитку Закарпатської області на період до 2020 року.

    Проект рішення та стратегія оприлюднена за посиланням: http://zakarpat-rada.gov.ua/proekty-rishen-hh-sesiji-zakarpatskoji-oblasnoji-rady/

    Співголовами координаційної ради з розроблення проекту Стратегії розвитку Закарпатської області на період до 2020 року стали голова ОДА Василь Губаль та голова облради Володимир Чубірко.
    Проектом рішення пропонується рекомендувати районним державним адміністраціям, Берегівському, Мукачівському, Ужгородському, Хустському та Чопському міськвиконкомам здійснити заходи, спрямовані на виконання завдань, визначених Стратегією, розробити у шестимісячний строк проекти місцевих стратегій розвитку на період до 2020 року та подати їх на розгляд відповідних рад.
    Постійним комісіям обласної ради буде доручено посилити роботу з реалізації завдань, що випливають із Регіональної стратегії розвитку Закарпатської області на період до 2020 року.

    Прес-служба облради

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору