ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьогодні вночі бойовики намагалися захопити позиції 128 бригади під Дебальцеве

    26 квітня 2024 п'ятниця
    58 переглядів
    Під Дебальцевим вночі був бій.

    "Не припиняються спроби ворога прорвати українські позиції на Дебальцівському напрямку", - йдеться у повідомленні вранці 4 лютого.

    Під Дебальцевим уночі бойовики намагалися захопити позиції українських військових, бій тривав близько 4 годин, повідомляє прес-центр АТО.
    "За ніч ворог 9 разів фактично з усіх видів зброї атакував Збройні сили України. З 22:50 до майже 3 години ночі в районі Дебальцевого відбувся бій, у ході якого, використовуючи піхотні підрозділи, терористи намагались захопити наші позиції", - повідомляє прес-центр.
    Загалом у зоні проведення антитерористичної операції протягом ночі з 3 на 4 лютого "незаконні збройні формування 25 разів обстріляли позиції українських військ".
    "Найбільша кількість обстрілів спостерігалась на Луганському напрямку. Тут одночасно з українськими позиціями, терористи вели вогонь і по мирних населених пунктах з артилерії, систем залпового вогню БМ-21 "Град", гранатометів та мінометів. Так під ударом були Щастя, Старий Айдар, Станично-Луганське, Верхня Ольховка та Нижнє", - інформує штаб.
    Відносно спокійно було на Маріупольському напрямку – 1 обстріл, та Донецькому напрямку – 2 обстріли, зазначає прес-центр АТО.
    "Українські військові на атаки ворога відповідали артилерійським та мінометним вогнем, знищивши значні сили противника", - повідомляють там.
    "За попередніми даними, за минулу добу сили АТО ліквідували 18 терористів, 55 бойовиків отримали поранення", - інформує прес-центр АТО, не уточнюючи місця й обставин.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору