ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Вільний продаж квитків на всі залізничні напрямки відтепер у кожному закарпатському відділенні "ПриватБанку"

    24 квітня 2024 середа
    62 переглядів
    Закарпатці можуть купувати залізничні квитки у всіх відділеннях ПриватБанку

    Збори перед подорожжю займають багато часу: взяти всі потрібні речі, вирішити купу нагальних справ… А тут ще й на вокзал за квитками, черги, місця… ПриватБанк пропонує швидку та якісну альтернативу вокзальним касам. Від тепер залізничні квитки можна придбати у будь-якому відділенні ПриватБанку в області.

    Місце та вагон кожен обирає самостійно, не залежно від наповнення вагону.

    “Наші працівники швидко нададуть інформацію з усіх доступних напрямків та вільних місць, - розповідає керівник Закарпатського РУ ПриватБанку Леся Орбан. - На відміну від вокзальних кас, у нас можна купити квиток без черги, обрати зручний вагон і місце в поїзді”.
    Також купити квиток на поїзд в будь-який час можна у терміналах самообслуговування та на сайтах bilet.pb.ua і Приват24, оплачуючи покупку пластиковими картками будь-яких українських банків. Електронний квиток з QR-кодом, куплений у банку, дає право проїзду в поїзді без обміну на паперові квитки.
    Окрім залізничних квитків, через ПриватБанк можна швидко та зручно купити квитки на автобус і літак у будь-якому напрямку по Україні та за кордон.
    Ольга Капітан із прес-служби "Приватбанку" у м.Ужгород

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору