ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Новий 2015 рік БК "Ужгород-УжНУ" відкрив двома товариськими матчами у сусідній Словаччині (ФОТО)

    18 квітня 2024 четвер
    80 переглядів
    Гравці БК «Ужгород» привезли дві перемоги зі Словаччини.

    Спочатку ужгородців гостинно прийняло містечко Бардійов. Ця гостинність поширилась не тільки на теплий прийом, але і на саму гру.

    Перші хвилини пройшли за рівної боротьби, жодна команда прагнула вирватись вперед у рахунку. Краще це вдалося ужгородській команді, яка з кожною хвилиною набирала оберти як в нападі, так і в захисті, розрив у рахунку збільшувався. В підсумку – перша впевнена перемога БК «Ужгород-УжНУ» у новому році – 80-51.

    На наступний день ужгородці завітала до міста Пряшів, з командами якого неодноразово зустрічалися на різних міжнародних турнірах, жодного разу не програвши. Ця традиція не змінилась і після цієї гри. З початку гри гості заволоділи ініціативою, пішовши у невеликий відрив у рахунку. Але господарі не здавалися, і до кінця першої половини навіть наздогнали суперника у рахунку. Втім, на більше їх не вистачило. У другій половині гри ужгородці дотиснули свого суперника і виграли гру з рахунком 69-62.

    Разом з головною командою нашої області набиратися міжнародного досвіду їздила і дитяча команда юнаків 2001-2002 років народження. Програвши першу гру значно старшим суперникам з м. Бардійова, другу гру ужгородські юнаки впевнено виграли у пряшівських одноліток.
    0_k__527535398665357-.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору