ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Проблему "мажорів"-"оленів" у місті над Ужем вирішити практично неможливо

    28 березня 2024 четвер
    81 переглядів
    Ужгородських «оленів» штрафами не налякаєш.

    Сьогодні під час прес-конференції в Ужгороді заступник начальника – начальник організаційної роботи ДПС УДАІ УМВС України у Закарпатській області Василь Бокоч повідомив, що проблему ужгородських оленів вирішити практично неможливо.

    «Два екіпажі працівників ДАІ чергують вночі та 5-7 вдень, тому місто моніториться постійно. Щоправда, штрафами ми не наведемо порядку. Відповідальність водіїв в цьому питанні – це головне», – повідомив правоохоронець.

    Журналісти наголосили на проблемі постійного паркування ужгородських водіїв, в томі числі й у місцях, де «олені» стоять завжди. Зокрема, на вулиці Корятовича біля книжкового магазину на «зебрі» можна зробити фотопідбірку з 6-7 недобросовісних водіїв за день.

    Василь Бокоч повідомив, що за 15 днів цього року вже складено 161 адміністративний протокол, навіть 7 по факту перебування водіїв у нетверезому стані. Проте вирішити проблему паркування вкрай важко, адже в обласному центрі Закарпаття розширити вулиці чи обладнати потрібну кількість парковок неможливо.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору