ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаттю загрожує екологічна катастрофа! (ФОТО)

    28 березня 2024 четвер
    75 переглядів
    Туристична "родзинка" Карпат сумнівної якості!

    Біля дамби на Теребля-Ріцькій ГЕС, що на Закарпатті, у воді зібрались тонни сміття, і складається враження, що воно нікого не цікавить.

    Багато хто чув про сміттєві острови в Тихому океані, які часто за твердженнями різних вчених дорівнюють території декількох Україн, а то і більше. Видно, місцева влада Закарпаття вирішила у своєму краї теж зробити схожу, хоч і набагато меншу, туристичну родзинку сумнівної якості.

    Так, біля дамби на річці Теребля, що знаходиться біля села Противінь, Хустівського району, вже з весни росте пляма з пластику та іншого неорганічного сміття. Коли його почнуть прибирати і чи не доживе воно тут до весни – невідомо.

    Звичайно, не можна не «похвалити» туристів та місцевих мешканців, які теж не останні, хто долучились до появи цієї плями. Але все ж люди, як не як, платять державі податки і, напевно, хотіли б від чиновників мати хоч якусь віддачу. Виникає питання – навіщо взагалі потрібні державні органи, якщо, швидше за все, прибиранням сміття займуться якісь волонтери-екологи з власної ініціативи та за свій кошт?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору