ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Соціально-економічні перспективи розвитку закарпатської Воловеччини

    29 березня 2024 п'ятниця
    82 переглядів
    Соціально-економічний та екологічний аспекти розвитку Воловецького району.

    У с. Біласовиця Воловецького району відбулася виїзна нарада під головуванням директора департаменту екології та природних ресурсів Закарпатської облдержадміністрації Юрія Шпонтака із головами сільських рад, на якій було надано методичні рекомендації щодо дотримання природоохоронного законодавства у частині створення об’єктів природно-заповідного фонду. На нараді також були підняті й інші питання, зокрема використання коштів із екологічних фондів, розвиток туризму і рекреації на даній території.

    Щодо розвитку туризму, то Юрій Шпонтак вважає територію довколишніх сіл перспективною для розвитку туризму, адже бажаючих відвідати одну із мальовничих вершин Закарпаття – Пікуй, щороку є чимало. Із головами Тишівської сільської ради Ігорем Зубенко та головою Біласовецької сільської ради Віталієм Шуфричем проведено натурний огляд двох мінеральних джерел в околицях с. Латірка, на базі яких запропоновано створити гідрологічний заказник місцевого значення.

    Пропозиції та зауваження за підсумками виїзної наради були озвучені на розширеній нараді при голові ОДА «Про стан соціально-економічного розвитку Воловецького району: актуальні проблеми та шляхи їх вирішення», що відбулася того ж дня у Воловецькій райдержадміністрації.

    2

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору