ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Для закарпатських ЗМІ готують список заборонених до публікації тем!

    23 квітня 2024 вівторок
    64 переглядів
    Військова "цензура" для ЗМІ.

    Влада України хоче ввести заборону на висвітлення в ЗМІ певних тем. Про це заявив заступник керівника інформаційно-аналітичного центру РНБО Володимир Польовий. За його словами, такий намір виник через необхідність забезпечити національну безпеку України.

    Новину про це передає "Преса України".

    "Перш за все, нам треба бути готовими до зміни рамок, до зміни правил гри, змін до законодавства. Робота ця ведеться, вона непроста", - наголосив заступник керівника інформаційно-аналітичного центру РНБО.

    Польовий також додав, що попросить допомоги у громадськості для визначення кордонів між раціональною забороною і цензурою.

    Варто зазначити, що російські військовослужбовці, які були затримані на українській території зі зброєю, визнали, що російські ЗМІ брешуть про ситуацію в Україні.

    Як повідомлялось раніше, 30 серпня російські ЗМІ та соцмережі поширили дві неправдиві новини щодо ситуації в зоні проведення АТО.

    Нагадаємо, що зараз інформація набирає матеріальної форми і володіння нею стає дуже жаданим. Будь-які, цілком "матеріальні", рішення до їх реалізації апробовуються в інформаційній області. І результати апробації стають вирішальними.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору