ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороде среди бела дня парень напал на женщину и едва не скрутил ей шею

    24 апреля 2024 среда
    86 переглядів
    В Ужгороде на улице Заньковецкая произошло дерзкое нападение на женщину

    Вчера в Ужгородский ГО УМВД поступило сообщение от жительницы города о том, что около 10.30 у дома на улице Заньковецкой неизвестный парень сорвал с ее шеи золотую цепочку с кулончиком...


    Хулиган скрылся с места происшествия в неизвестном направлении.

    Затем пострадавшая женщина все-таки нашла на земле цепочку без кулончика.

    Сумма ущерба составляет 3 000 гривен.



    Приметы подозреваемого преступника:

    возраст около 25-30 лет, рост 165-170 сантиметров, худощавого телосложения, волосы темные короткие.

    Всем, кому попадется по дороге этот преступник, ужгородская милиция просит звонить по телефону "102".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    youtube.com/watch?v=vXORZ3TTtpg

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ігор, не тринди, всі чули як хуторяни стадом волали, що він прийде, та наведе порядок. Я його бачу. Хто стріляє мені не цікаво, а от що галицяйськи рогулі роблять зі зброєю на сході в інших областях це інше питання. Тебе не дивує, що сам Донбас не вважає, що їх хтось окупував? Пуйло? Він особисто мені нічого поганого не зробив. Мені пох... він, мені своїх імбіцилів ура-патриотів позбавитися. Ось ці мені наробили. Це ваш новий порядок, про який отара так голосно кричала? Ще рік тому назад жили як люди, а зараз з кожним тижнем все гірше. Де обіцяний ринок ЄС??? Чому я маю страждати за твої та твоїх друзів помилки? Чому я маю відповідати за те, що ви всі не читаєте книжок, та є наявність відсутності мозоку. Якщо одна вівця заблеяла, то ви всі без міркувань свої пащі розкриваєте? Де ті, хто зараз відповідати буде за кримінальний, єкономічний та інший стан? Після повного провалу влада продовжує для баранів розказувати нові казки, через таких вона ще й тримається, а ти мені про якесь міфічне Пуйло та про часи НКВС. Де докази про втручання всемогутнього Пуйла у всі наші біди? Зараз не треба вже й свідків, все можна беззаперечно доказати, де докази? Вас кормлять помиями про Пуйло, та про НКВС, щоб тільки ви не зрозуміли. що в країні крах, що вони нічого краще не зробили, а тільки гірше. А ви їсте їх далі, та як мантру повторююте про Пуйло.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А чому я маю страждати за твою вузькоглядність? Ти всіх го...ном поливаєш, але щось нічого путнього не пропонуєш, бо, думаю, в тебе жилка на хабарі зникла, от на всіх і кидаєшся.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бандера прийшов, порядок навів

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І при чому тут Бандера??? Я розумію що для пуйловського прихильника все погане роблять "бандерівці". Але, на фоні сьогоднішніх подій, "бандерівці" скоїли одну десяту тих злочинів що їм приписують!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Расскажи это потомкам поляков с Волыни...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    НКВДешники робили що хотіли, як сьогодні пуйло, а розказували те що сварило народи між собою! Тоді не було ні відео ні фото....доказами могли служити тільки "слова свідків". Але хто їм вірить якщо навіть сьогодні з відео і фото...з прямою трансляцією обстрілів пуйло доводить що це "українці" вбивають один одного. "Воно" тут ні до чтого! Так, якщо маєш мізки, можеш подумати і порівняти....хто коли і кого вбивав. Стріляє "одне пуйло" а відповідальність приписує іншому!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Паны вову пу ненавидят, а о Волыни не забывают, просто ты инфой не владеешь, они памятники своим ставят с конкретным текстом, что погибли их соотечественники от рук убийц ОУН-УПА, а недели 1,5 назад памятник Бандере изуродовали и "воинам" УПА. Это как?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І коли ти мізки уввімкнеш??? Для провокації потрібна одне вбивство і "наводка" на того хто і гадки не мав це робити. От тоді вже ніхто нікого не запитує а просто ідуть розбірки! А для того щоб комусь довести що це була проста ПРОВОКАЦІЯ НКВД - потрібно дуже багато часу. А той, кому з дитинства втовкмачували, як тобі, те що комуноїдам було потрібно, розділяй і володарюй, то і маєш "урожай" ненависті до всіх навколо! Та що тобі розказувати якщо ти якраз і є результатом тотальної комуністичної брехні!