ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Губернатор Закарпаття привітав з "легітимізацією" двох своїх заступників

    28 березня 2024 четвер
    16 переглядів

    24 квітня, голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко представив керівникам управлінь першого заступника голови ОДА - Андрія Сербайла та заступника голови ОДА – Михайла Рівіса.

    Валерій Лунченко повідомив про те, що Михайло Попович склав повноваження заступника голови облдержадміністрації. Керівник краю подякував йому за роботу та висловив сподівання, що позитивні напрацювання Михайла Михайловича у роботі будуть продовжені.
    Першим заступником голови обласної державної адміністрації призначено Андрія Сербайла. Він відповідатиме за питання соціально-економічного розвитку, промислової політики, розвитку підприємництва, побутового та торговельного обслуговування населення, здійснення державної регуляторної політики, аграрної політики, ветеринарної медицини, використання та охорони земель, науки і освіти, охорони здоров’я, материнства і дитинства, культури і мистецтва, молодіжної політики, фізичної культури і спорту, національних меншин та релігій, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, міграції населення.
    - Маючи досвід роботи у виконавчій гілці влади та будучи заступником голови облради, добре знаю проблеми та нагальні питання розвитку області. Сподіваюсь на плідну співпрацю з усіма управліннями. Сьогодні непростий час, та, переконаний, спільно ми досягнемо значних результатів, - звернувся до присутніх Андрій Сербайло.
    Заступник голови ОДА Михайло Рівіс працюватиме у секторі житлово-комунального та шляхового господарств, енергетики, енергозбереження, транспорту і зв’язку, будівництва, розвитку інфраструктури та туризму, містобудування, архітектури та регіонального розвитку, управління майном та приватизації, зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та транскордонного співробітництва, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, природних ресурсів, екології і охорони довкілля.
    - Розумію всю відповідальність, покладену на мене. Відкритий до нових ідей, чекаю на максимально ефективну роботу з усіма підрозділами ОДА, - зазначив Михайло Рівіс.
    Валерій Лунченко привітав заступників із призначенням та побажав досягти у роботі значних результатів у розвитку Закарпатської області.
    Прес-центр Закарпатської ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору