ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Тереблі будуватимуть алергологічну лікарню

    19 квітня 2024 п'ятниця
    19 переглядів

    Цей проект, переконаний голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида, дасть потужний поштовх у розвитку не тільки села, а й усього регіону, та забезпечить роботою місцевих жителів.

    Про це очільник області розповів журналістам під час відвідин новозведеного житлового масиву у Тереблі. Об’єкт керівник краю оглянув разом з Віце-прем’єр-міністром України Олександром Вілкулом у вівторок, 19 листопада. – Уже є постанова Кабміну про виділення з державного бюджету коштів на проектування та будівництво підземних відділень алергологічної лікарні у межах Тереблянського купола покладів кам’яної солі. На сьогодні вже проведено тендери та укладені договори з проектантами, - зазначив Олександр Ледида.
    – У межах проекту планується будівництво тут, у Тереблі, підземних відділень лікарні з можливістю видобутку солі, адже це необхідно для повноцінного лікування. До того ж, реалізація такого масштабного проекту дозволить створити нові робочі місця, розбудувати інфраструктуру, покращити туристичну привабливість регіону. Хочу подякувати Президенту України, за дорученням якого надана державна допомога, та розраховую на подальшу підтримку керівництва держави у цьому питанні. Перший етап – будівництво сучасного кварталу для переселенців із Солотвина – успішно завершено. Сподіваюсь, до виконання другого – а це зведення лікарні, - зможемо приступити якомога швидше, - резюмував очільник Закарпаття.
    Прес-центр ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору