ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Рахівщині міліція встановила факт продажу державного асфальту

    19 квітня 2024 п'ятниця
    27 переглядів

    Працівник філії «Рахівська ДЕД», замість латати ями на дорозі в селі Білин, продав 3,5 тони асфальту, чим завдав шкоду державі.

    Днями мешканець одного з сіл Рахівського району, щоб покращити благоустрій біля власного будинку, звернувся до працівників ремонтної бригади філії «Рахівська ДЕД» з питанням, де можна дістати декілька тонн асфальту. Ті без роздумів направили чоловіка до одного з керівників фірми.
    Покупець, переговоривши з «головним», дійсно домовився про покупку, навіть про доставку не прийшлося турбуватися, адже, як кажуть, «будь-який каприз за ваші гроші». І дійсно, того ж дня близько 16.30 год. біля його будинку вантажівка висипала близько 3 тонн асфальту, за що йому прийшлося викласти 2200 гривень.
    Та афера не вдалася, чоловік навіть не встиг використати придбаний матеріал, як прийшли працівники міліції. Правоохоронці поцікавилися у громадянина, звідки той роздобув асфальт, та чи є в нього документи на придбане. На що останній повідомив, що кошти він оплатив, але документи йому не надали.
    «Наразі слідчим вказаний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.191 ч.2 Кримінального кодексу України (Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем)», - повідомив керівник Рахівського РВ УМВС Віталій Шимоняк.
    Олеся Чайковська
    Рахівський РВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору