ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У СТОЛИЦІ ЗАКАРПАТТЯ МАС-МЕДІЙНИКИ ЗУСТРІЛИСЯ ІЗ "ЦАРЕМ ЗВІРІВ"

    28 березня 2024 четвер
    73 переглядів
    В Ужгороді пройшла прес-конференція з левеням Кайло

    Учора, 10 червня, із мас-медійниками краю в Ужгородському прес-клубі зустрілися італійський дресирувальник Емануеле Фаріна, який є золотим призером міжнародного циркового фестивалю в Монте-Карло та Ярослав Гребінник, художній керівник відомого «Цирку Кобзов».

    Також, у гості до журналістів завітало й диво-левеня КАЙЛ. На прес-конференції, пан Емануеле Фаріна розповів мас-медійникам про історію й життя КАЙЛА та поділився секретом, як можна приручити справжніх хижаків, щоб людина стала для них старшим братом чи сестрою.
    Окрім цього, гості Ужгородського прес-клубу розказали й про циркові шоу, які стартували в Україні за участю відомих в нашій країні та за кордоном майстрів, постановників й учасників таких шоу як: «Х-фактор», «Україна має талант», «Танцюють Всі», «Майданс», мюзикл «Барон Мюнхаузен». Призерка міжнародних конкурсів еквілібрист Тетяна Білова, двократний чемпіон України з велотріалу Владислав Черниш та учасники з Німеччини, Франції, Монако, Італії, Бельгії, Японії, Румунії, Росії, Швеції, Голандії та України найближчим часом приїдуть в обласний центр Закарпаття.
    Щодо маленького левеняти, то «Царю звірів», без повідка, позволили погуляти по приміщенню Ужгородського прес-клубу та познайомитися й подружитися із журналістами. Оця зустріч із КАЙЛОМ, була цікавою й дивовижною. Нині про цю диво-подію згадую і радію, бо мала можливість побачитися й «погратися» із справжнім «Царем звірів».
    Наступна наша зустріч із КАЙЛОМ відбудеться уже в «Цирку Кобзов», який приїде в Ужгород 6 липня.
    Отож, маленький друже - КАЙЛЕ, до зустрічі!

    Т. Горянка



    2.JPG
    3.JPG
    4.JPG
    5.JPG
    6.JPG
    7.JPG
    8.JPG
    9.JPG

    2_0.JPG
    3_0.JPG
    4_0.JPG
    5_0.JPG

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору