ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські регіонали запрошують приєднатися до Всеукраїнської Вахти пам’яті «Пишаємось Великою Перемогою»

    20 квітня 2024 субота
    17 переглядів

    Присвячена ця акція 70-ій річниці перемоги у Великі Вітчизняній війні, яку наша країна відзначатиме у травні 2015 року, а також 70-ій річниці звільнення України від фашистських загарбників, що припадає на 28 жовтня 2014 року.

    Відповідно, стартувавши у травні 2013-го, Всеукраїнська вахта пам’яті «Пишаємось Великою Перемогою» триватиме три роки – майже до кінця 2015-го.

    Партія регіонів вважає своїм святим обов'язком збереження історичної пам'яті про події Великої Вітчизняної війни, увічнення безсмертного подвигу Народу-Переможця та, безперечно, підвищення рівня соціального захисту ветеранів. Будучи відповідальною політичною силою, Партія регіонів вважає своїм священним обов'язком взяти найактивнішу участь у підготовці та проведенні заходів, приурочених до цих знаменних пам'ятних дат.
    А тому Політрада Закарпатської обласної організації ПР прийняла рішення приєднатися до проведення Всеукраїнської Вахти пам'яті «Пишаємося Великою Перемогою!»
    Вахта пам'яті є продовженням Всеукраїнської естафети пам'яті, яка успішно проводилася партійними організаціями у 2012 році, і так само буде включати в себе цілий комплекс різнопланових тематичних заходів, приурочених до пам'ятних знаменних дат Великої Вітчизняної війни, різні цільові інформаційно-просвітницькі, соціальні, благодійні акції.
    Заступник голови Закарпатської обласної організації Партії регіонів та перший заступник голови Закарпатської обласної ради Володимир Закурений з цього приводу звернувся до жителів Закарпаття:
    - Закарпатська обласна організація Партії регіонів закликає усіх небайдужих закарпатців приєднатися до цієї акції і вшанувати наших співвітчизників-ветеранів та ту жертву, яку вони принесли заради України та нас із вами, вшанувати пам'ять про полеглих, про тих українців, які ціною власного життя повернули нам Батьківщину. Сподіваємося, ви не залишитеся осторонь цієї великої дати і разом ми зможемо показати нашим ветеранам, що ми пам’ятаємо про них і ми вдячні за те, що вони ціною власної крові відвоювали для нас країну, у якій ми зараз живемо.
    Про заплановані заходи та акції, які проводитимуться на території Закарпатської області у рамках Всеукраїнської Вахти пам'яті «Пишаємося Великою Перемогою!» ми повідомимо вже незабаром.
    Прес-служба Закарпатської обласної організації Партії регіонів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору