ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В УжНУ відбудеться конференція про забезпечення владою прав людини

    29 березня 2024 п'ятниця
    20 переглядів

    20-21 грудня в УжНУ відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Державно-правовий механізм забезпечення прав і свобод людини: міжнародні стандарти публічного управління та український досвід".

    Конференція буде присвячена проблемі співвідношення державної влади і прав людини. Науковці матимуть на меті виробити рекомендації, яким чином найбільш ефективно державна влада та місцеве самоврядування повинні створювати умови для реалізації та захисту прав людини у всіх сферах її життя. При цьому основною особливістю конференції буде те, що ці рекомендації напрацьовуватимуть саме на базі міжнародного досвіду, враховуючи, що Закарпаття межує з кількома країнами.

    Організаторами конференції є Закарпатська ОДА, Ужгородський національний університет, відділ у справах національностей Закарпатської ОДА, юридичний факультет УжНУ, центр нормотворчості, юридична клініка Ужгородського національного університету, Союз юристів України.

    Конференція відбудеться 20-21 грудня 2012 року на юридичному факультеті УжНУ за адресою: м. Ужгород, вул. Капітульна, 26.

    УжНУ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору