ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На закарпатській Тисі загинув рибалка

    25 апреля 2024 четверг
    65 переглядів

    Закарпатська річка Тиса принесла звістку про чергову трагедію. Цього разу її води прибили до берега тіло молодого чоловіка, якого на острові між селами Дротинці та Затисівка виявив рибалка Виноградівського району. Любитель риболовлі направився з Мукачева, щоб посидіти на Тисі з вудочками на острові, як кажуть, щоб поєднати приємне з корисним. Але замість відпочинку й чудового клювання рибалка наштовхнувся на бездиханне тіло. Чоловік поспішив повідомити про страшну знахідку у відповідні оперативні служби.

    Згодом з’ясувалося, що це 27-річний мешканець села Чорнотисово того ж Виноградівського району, повідомили “” у прес-службі управління МНС України в Закарпатській області. До слова, його вже кілька днів розшукувала родина. Коли чоловік, після сімейної сварки, зник у невідомому напрямку і не прийшов ночувати, вона відразу забила на сполох. Серце немов відчувало щось недобре. І ось страшна звістка... Тепер двоє маленьких діточок залишилися без батька.

    Причину смерті чоловіка зараз з’ясовують судмедексперти. З огляду на те, що утопленик мав на собі верхній одяг і ознак насильницької смерті при зовнішньому огляді тіла не виявлено, то “версій” щодо загибелі людини місцеве населення висуває чимало. Одні кажуть, що чоловік у такий спосіб наклав на себе руки, інші подейкують, що це нещасний випадок. Але остаточне слово у цій справі скажуть правоохоронці.

    - Незважаючи на цілий комплекс упереджувальних заходів, які постійно проводить оперативно-рятувальна служба Закарпаття щодо попередження загибелі людей на водних об’єктах, на жаль, на них продовжують гинути люди, - наголошує перший заступник начальника УМНС України в Закарпатській області Володимир Бодак. Так, з початку року на воді вже загинуло 20 наших краян з яких – одна дитина. І це найбільше шокує. А попереду – ще два літні місяці. Більшість нещасних випадків трапляється при порушенні правил безпеки на воді самих відпочиваючих. Прикро, але за свою безвідповідальність й необачність люди розраховують дуже дорого – життям.

    - Користуючись нагодою, варто в черговий раз нагадати, що жодна служба не в змозі забезпечити рятувальником кожного відпочиваючого, особливо за умов зверхнього ставлення до рекомендацій МНС України як правильно себе поводити на воді. А вода “помилок” не прощає, - підсумовує Володимир Бодак.

    Наразі розстеження всіх обставин загибелі людини триває, однак навіть встановлення остаточної причини не поверне родині чоловіка та батька.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору