ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міліція Закарпаття збирає "ужинки" маку та коноплі

    19 квітня 2024 п'ятниця
    21 переглядів

    Розпочалася міліцейська спецоперація «Мак-2012», в ході якої правоохоронці виявляють та знищують незаконні посіви наркотичних речовин — конопель та маку. Є вже й перші «ужинки».



    Так, у селі В.Добронь на Ужгородщині міліціонери виявили на городі місцевої 68-річної пенсіонерки 38 рослин конопель. У селі Оноківці того ж Ужгородського району 68-річний господар вирощував 53 стебла снодійного маку. Ще більше —197 рослин маку - нарахували дільничні міліціонери на присадибній ділянці 57-річної жительки с.Зарічево Перечинського району. Півтори сотні рослин маку нарахували міліціонери на городі 49-річної жительки Виноградова. А «рекордним» наразі вважається знешкодження 201 рослин снодійного маку на присадибній ділянці пенсіонера з с.Букове Виноградівського району.

    За всіма виявленими фактами громадян притягають до відповідальності за ст.310 Кримінального кодексу України («Посів або вирощування снотворного маку чи конопель»). За скоєне їм загрожує штраф до 850 гривень, арешт на строк до півроку або обмеження волі на строк до трьох років. Якщо ж плантація налічує понад 500 стебел, тоді закон передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

    Операція «Мак» в області триває.

    СЗГ УМВС України у Закараптській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору