ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Іракські бойовики атакували американський конвой

    25 апреля 2024 четверг
    55 переглядів

    Конвой автомобілів з вантажами для американської армії атаковано минулої ночі в іракській провінції Анбар на захід від Багдада. Як стало відомо в середу, загинули не менше семи осіб, що супроводжували конвой.Напад вчинено коло міста Ель-Хаббанія, розташованого між Рамаді і Ель-Фаллуджею. Більшість автомашин, які зрешетили кулями, була підпалена. На узбіччі шосе було знайдено декілька тіл іракців віком від 20 до 30 років, передає «Newsru.сom».

    На Кіпрі британська охоронна фірма Heart Security Ltd повідомила, що конвой охоронявся її співробітниками. «В даний час не є можливим повідомити про долю багато кого з них», - мовиться в заяві компанії.

    Американські військові і посольство США в Багдаді підтвердили факт нападу на конвой, проте відомостями про те, чи входили в нього американські громадяни, вони не володіють.

    Провінція Анбар знаходиться в так званому «сунітському трикутнику» - районі, де найбільший розмах набув опір мусульман-сунітів іноземній військовій присутності в країні. Бунтівники регулярно атакують американські і інші конвої, використовуючи при цьому автоматичну зброю, гранатомети і вибухові пристрої. Активно діють на дорогах Анбара також «звичайні, політично не мотивовані бандити» і грабіжники.



    Форум

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору