ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ДАІ Закарпаття штрафує порушників ПДР і роззброює на місці

    26 квітня 2024 п'ятниця
    37 переглядів

    За інформацією УДАІ УМВС України в Закарпатській області – Анни Трофімчук, з 1 грудня на території Закарпатської області інспекторів ДАІ було націлено на посилення протидії злочинам повязаних з незаконним обігом зброї, вибухових речовин та боєприпасів.


    За шість днів операції співробітниками ДАІ Закарпаття було розкрито 7 злочинів, при цьому виявлено 3 одиниці холодної зброї, 117 патронів та 300 грам вибухівки.
    Так, під час проведення операції працівниками ВДАІ Великоберезнянського РВ поблизу села Костева Пастіль для перевірки був зупинений автомобіль «ВАЗ-2101» в салоні якого було виявлено одноцівкову рушницю без маркування зі слідами переробки та без документів. Вилучена зброя направлена на дослідження. Також, інспекторами ВДАІ Воловецького РВ в місті Воловець зупинено та перевірено автомобіль ВАЗ-21063 в салоні якого, між переднім сидіннями було виявлено ніж по всій довжині леза якого проточка для крові, а на рукоятці виступи у вигляді кастету без номерних позначень.
    Ще одна знахідка трапилася працівникам ВДАІ Свалявського РВ. Під час перевірки автомобіля «Дейво Нексія» в панелі лівої дверки ними було виявлено ніж кустарного виробництва загальною довжиною 21 сантиметр без маркування та кровозтоку.

    Т. Горянка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Палінкаш Іван Іванович.

    Коментар: 

    Сталін заклав міну під Україну !!!
    Більше 60 років назад по приказу Сталіна по бокам доріг висажені багаторічні дерева.
    За 60 років мільони українців загинули від зіткнення з придорожними деревами.
    За 60 років декілька мільонів громадян України стали каліками.
    Законодавством майже всіх країн світу заборонено садити дерева обабіч доріг (дозволено садити кущі).
    Хто зупинить масову загибель та каліцтва громадян України від зіткнення з придорожними деревами ???

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Вот ведь бред, а не страна - нормальному человеку для самозащиты положен хрен, а зато власть что хочет покупает, награждает друг друга наградными пистолетами (боевыми, а не какими-то резиновыми,газовыми)... А народ держат как лохов - мол вам оружие не положено (Рылом мол не вышли)... По-моему это доказывает что власть просто БОИТСЯ дать реальную власть (оружие) своему народу, т.к. 1917 годом для них это пахнет...

    Похожие новости