ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьогодні освітянам передадуть партію шкільних автобусів

    29 березня 2024 п'ятниця
    29 переглядів

    Урочисте вручення першої партії шкільних автобусів представникам відділів освіти райдержадміністрацій відбудеться сьогодні, 20-го вересня, за участю Дмитра Табачника у місті Бориспіль.


    Про це повідомили у прес-службі МОНмолодьспорту.

    Вручення відбудеться о 14:00 на базі ЗАТ «Бориспільський автозавод» за адресою: село Проліски, Бориспільського району, вулиця Броварська, 4.

    Метою заходу є забезпечення регулярного безоплатного перевезення учнів та педагогічних працівників до місць навчання, роботи і додому в сільській місцевості.

    Нагадаємо, 24-го грудня минулого року міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник вручив ключі від дев’яти шкільних автобусів головам районних відділів освіти АР Криму, Севастополя, Луганської та Закарпатської областей.

    Як повідомлялося раніше, до 2015-го року Україна закупить 2,6 тисячі шкільних автобусів. Уряд ухвалив нову редакцію Державної цільової соціальної програми «Шкільний автобус». Про це йдеться у Постанові Кабміну № 614 від 9-го червня 2011-го року «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 16-го січня 2003-го року № 31».
    ІА «Світ освіт»

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору